Toepassing van Hyndolac®: ter ondersteuning bij ziekten, die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag-darmkanaal van het dier, zoals atopie, voedselintolerantie, eosinofiele granulomen bij de kat, virale infecties en bij ontstekingen van bijvoorbeeld darmen, keel, blaas (FLUTD) en huid (hotspot) is Hyndolac® een effectief middel.


Toediening van Hyndolac® kan ten aller tijden gedaan worden aan hond en kat, groot en klein. Gezonde volwassen dieren hebben over het algemeen voldoende afweerstoffen van zichzelf, dus voor die dieren is het geven van Hyndolac niet echt nodig, maar het is zeker ook nooit verkeerd. Hyndolac® is volledig onschadelijk mits de dosering niet overschreden wordt.


Aangeraden wordt preventief Hyndolac® te geven aan dieren die een stressvolle situatie tegemoet zien, zoals een operatie, verhuizing, nieuw dier in de groep krijgen, bevalling, herstel van een trauma (bijv. een breuk of wond), verblijf in pension of op een honden of kattenshow geëxposeerd worden. Begin dan minimaal 2 weken van te voren Hyndolac® te geven en ga minimaal 1 week door tot na de stressvolle situatie. 1 Maal daags 1 capsule is preventief meestal voldoende voor een gezonde hond of kat. Bij herstel van een trauma kan het beste Hyndolac® gegeven worden totdat het dier volledig hersteld is, in dit geval is toedienen van 2 capsules per dag aan te raden. 

Hyndolac® is een geregistreerde merknaam, dus als het logo niet op een product staat, dan is het niet het echte Hyndolac® product en moet voorzichtigheid in acht worden genomen!!


www.hyndolac.nl

» Berichtenarchief


Nieuwe Webshop Hyndolac !!!!
Hyndolac De Natuurlijke oplossing

Lees verder »
rainbowbulls
geplaatst op: 25-07-2008
rainbowbulls  online

Lees verder »